Site-ul nostru folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor,

așa cum este detaliat în politica noastră de confidențialitate.

 

CASA CORPULUI DIDACTIC A JUDEȚULUI COVASNA


"CSUTAK VILMOS"


PEDAGÓGUSOK HÁZA KOVÁSZNA MEGYE


Noutăți

Eveniment gratuit recomandat de M.E.C.

         Editura Didactică și Pedagogică, EduMagic și Mozaik Education vă invită să participați la evenimentul „Folosește manualele 3D și instrumentele interactive pentru a susține lecții la distanță”, având drept obiectiv furnizarea de conținut educațional și oferirea unui training tuturor cadrelor didactice din România care își doresc să își perfecționeze modul de predare, prin tehnologii ușor de folosit și foarte atractive pentru elevi. 

http://www.olimpnet.ro

Platforme şi resurse pentru activități de învățare online (actualizat)

 

Resurse utile pentru unitățile de învățământ/cadrele didactice interesate,  

ca sprijin pentru a organiza  eficient activitatea  didactică în mediul on-line.

 

Resurse in limba română.

 

Online oktatási segédanyagok tára:  források tanintézmények /pedagógusok számára az online környezetben történő hatékony oktatás megszervezésének támogatása érdekében.

 

Resurse utile în limba maghiară.

 

Anunț

Având în vedere evoluția la nivel mondial și național a cazurilor de infecție cu coronavirus (COVID-19), în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 9 din 10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, vă comunicăm că, în perioada 12-31.03.2020, cu posibilitate de prelungire, se suspendă activitățile de formare și evaluare finală din cadrul programelor de formare continuă acreditate, destinate personalului didactic din învățământul preuniversitar.

Odată cu încetarea suspendării cursurilor în unitățile de învățământ, activitățile de formare vor fi reluate în baza calendarelor actualizate pe care furnizorii programelor de formare continuă acreditate le vor transmite către Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Adresa MEC este disponibilă aici.

Sunteți aici: Acasă // Noutăți