Site-ul nostru folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor,

așa cum este detaliat în politica noastră de confidențialitate.

 

CASA CORPULUI DIDACTIC A JUDEȚULUI COVASNA


"CSUTAK VILMOS"


PEDAGÓGUSOK HÁZA KOVÁSZNA MEGYE


Creator și prezentator de conținut educațional deschis

 

Creator și prezentator de conținut educațional deschis – activitate permanentă pentru cadrele didactice în contextul noilor abordări din educație

Stimați educatori, învățători, profesori, directori și inspectori,

Olimp NET și Casele Corpului Didactic Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu vă invită la un eveniment online valoros și util atăt pentru dezvoltarea dvs., cât și pentru completarea dosarului de gradație de merit.

Număr certificate: 2 (unul pentru creator de conținut, iar altul pentru prezentator/speaker)

Denumire eveniment exact cum va apărea pe certificate: Creator și prezentator de conținut educațional deschis – activitate permanentă pentru cadrele didactice în contextul noilor abordări din educație

Număr total de ore înscrise pe certificate: 20 ore

Motivație? Odată cu integrarea tehnologiei la clasă, cu noile achiziții prin PNRR, dar mai ales cu interacțiunea cu elevii născuți în “era tehnologiilor”, profesorii își doresc să facă un salt inovator și să creeze lecții interactive și captivante pentru a fi un pas mai aproape de copii, pentru a-i putea îndruma mai bine către noua societate, pentru a-i ajuta să facă față în acest mediu turbulent, dar mai ales pentru a le oferi o educație de calitate pe care să o îndrăgească!

Data evenimentului: depunere continuă până la 25 august (încărcare lecție și prezentare când este gata), iar pe 27 august ne vedem într-un webinar!

Taxa de participare: 90 lei (valabil până la 9 august), în perioada 10 august – 25 august taxa este de 200 lei.

Sarcina participanților: participanții trebuie să creeze o lecție / fragment de lecție interactivă de maxim 15 minute în care să integreze o singură aplicație digitală la alegere dintre: mozaBook, mozaWeb, Livresq, Google Slides, Canva, Prezi, Mentimeter, Quizizz, Quizlet, Wordwall, Learning Apps, Microsoft Powerpoint, Socrative, Genially sau orice altă aplicație digitală educațională pe care participantul o cunoaște și o folosește la clasă. Lecția are ca temă / subiect orice își dorește participantul, putănd fi deja o lecție pe care o predă, dar pe care acum o transpune cu ajutorul tehnologiei, integrănd o aplicație digitală. Lecția poate fi creată și susținută în limba în care predă cadrul didactic.
  Odată ce ați creat lecția, vă înregistrați video prezentănd-o la calculator folosind ce program doriți dvs de înregistrarea ecranului (zoom, powerpoint, windows etc. / pentru participanții care nu s-au mai înregistrat vom trimite un tutorial de suport). Videoul trebuie să fie de maxim 15 minute. Când aveți gata lecția și videoul, ne trimiteți linkurile către ele din drive sau din orice alt cloud folosiți (și aici vom trimite un tutorial suport de cum să încărcați și să partajați materialul).

Lecțiile încărcate împreună cu videourile de prezentare vor fi evaluate de juriu. Toți participanții care respectă regulile și încarcă lecțiile vor primi cele două certificate (de creator și prezentator). În cadrul webinarului de final nu trebuie să mai susțineti nimic, doar vom face noi câteva prezentări și le vom premia pe cele mai bune lecții.

Premii: cele mai bune 10 lecții vor primi câte un Mozaik Teacher valabil 1 an!

Înscriere: pentru înscriere completați formularul acesta https://forms.gle/r2NFRW5JpqfdTuh89 până la data de 25 august (când este și termenul limită pentru încarcarea lecției și videoului de prezentare). Vă reamintim că beneficiați de reducere la taxa doar până la data de 9 august (90 lei), dupa aceasta dată taxa este de 200 lei.

Plata o puteți efectua cash sau online prin internet banking la banca dvs. în contul Olimp NET (CIF: 15375157) deschis la Garanti Bank: RO78 UGBI 0000 1120 2020 8RON sau cu cardul accesând următorul link din pagina Olimp NET https://www.olimpnet.ro/plata-card/ și apăsând butonul 90 lei și urmând instrucțiunile euplatesc sau butonul de 200 lei dacă ați depășit data de 9 august.
Pentru alte detalii sau nelamuriri ne puteți scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Vă mulțumim și vă așteptăm la eveniment!
Olimp NET

Sunteți aici: Acasă // Noutăți // Creator și prezentator de conținut educațional deschis